Цінні уроки онлайн - курсів англійської мови

Один з найважчих кроків у вивченні англійської мови онлайн – це набратися впевненості, щоб почати розмову. Це особливо важко, коли співрозмовник є нейтів спікером. Ціна успіху онлайн - курсів англійської мови вимірюється не тільки у грошовому еквіваленті. Крім старанної роботи над словником, вимовою і розмовними навичками, вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб побороти свою сором'язливість.

Ознайомившись із відгуками студентів онлайн - шкіл англійської мови, ви знайдете чимало історій про те, як заняття допомогли їм подолати почуття незручності і невпевненості в собі. А все тому що професійні викладачі навчили їх різних фраз, які дозволяють не тільки розпочати цікаву бесіду, але й розтопити кригу між учнями і нейтів спікерами. Ціна онлайн - курсів з носіями англійської мови вища, але і результати набагато кращі.

Якщо ви вже дуже сором'язлива людина, пропонуємо вам кілька порад, як із цим боротися. Згідно з відгуками студентів онлайн - шкіл англійської мови, вони дуже допомогли їм у спілкуванні з носіями мови.

1. Попрацюйте над вступними лініями

Opening lines мають велике значення для вивчення англійської мови на онлайн - курсах. Цінні моменти беруть свій початок з першої ж фрази. Якщо у вас нульовий або базовий рівень, то немає нічого поганого в тому, щоб зав'язати розмову з «Hello, my name is ...» або більш невимушеного «Hi, I`m ...». Але за відгуками про онлайн - школи англійської мови ми бачимо, що студенти намагаються проявити оригінальність, тому починають розмову з простого питання або коментаря. Наприклад, «How did you sleep last night?» або «It's really cold today isn't it?».

2. Заздалегідь подумайте над темою бесіди

Так, доведеться витратити трохи часу, щоб вигадати запитання і підібрати відповіді. Але якщо цього не зробити, то на самих онлайн - курсах англійської мови ціна виявиться набагато вищою за зайві пів години підготовки до уроку. Як правило, викладачі заздалегідь озвучують студентам тему дискусії. Але такий підхід практикують не всі онлайн - школи англійської мови. У відгуках студенти розповідають про спікінг клаби, в яких тема зароджувалася безпосередньо в процесі обговорення. Це трохи складніше, але водночас покращує концентрацію уваги і сприяє більш природній вимові.

Цінні уроки онлайн - курсів англійської мови

Судячи з відгуків про онлайн - школи англійської мови, уроки з нейтів спікерами є улюбленими для більшості студентів, адже проходять весело і невимушено

3. Намагайтеся дати хоч якусь, навіть коротку відповідь

Якщо ви будете відмовчуватися, то співрозмовник може подумати, що вам із ним нудно. І тоді все заняття піде нанівець. Щоб підтримувати розмову, важливо відповідати на те, що вам каже нейтів спікер. Можете навіть використовувати стандартні фрази, наприклад, «That must be interesting!» або «Really? I've never tried that». Дізнавшись щось про співрозмовника, уточніть інформацію за допомогою додаткових запитань на зразок: «You lived in New York? For how long?».

Тетяна Огородник


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?