Вартість онлайн - курсів англійської мови

Одним із найвідповідальніших завдань людини, яка хоче вчити мову онлайн, є вибір курсу. На перший погляд всі курси можуть здаватися однаковими, проте ціна у них чомусь відрізняється. Що впливає на ціноутворення онлайн - курсів? Як обрати курс для вивчення англійської мови, щоб отримати хороші знання за доступною ціною? Де шукати відгуки реальних студентів? Якщо ці питання актуальні для вас, обов'язково прочитайте нашу статтю. 

Вартість онлайн - курсів англійської мови

Позитивні відгуки – найкращий доказ якості навчання

Скільки коштують онлайн - курси англійської мови? 

Ціна на онлайн - курси коливається від 500 до 2000 гривень за один навчальний місяць. Тому щоб вибрати для себе відповідний варіант, рекомендуємо вибирати не за вартістю, а за наповненням. Уважно прочитайте опис курсу і дізнайтеся, для кого він призначений, які теми ви будете розглядати, наскільки інтенсивним є навчання. Обираючи курси, не полінуйтеся знайти тих людей, хто вивчав англійську мову онлайн, попросити відгуки і на їх підставі зробити власні висновки. 

При цьому обов'язково врахуйте, що вчитися онлайн коштує трохи дешевше, ніж офлайн. Подібну відмінність обгрунтовано тим фактором, що для онлайн - занять школі не доводиться оплачувати оренду приміщень. 

Наводимо також список найбільш важливих факторів, які впливають на вартість онлайн - курсів вивчення англійської мови. 

1. Кількість студентів у групі 

Чим менше група, тим вище вартість курсу. Але врахуйте, що в маленьких групах вчитися зручніше. Невелика кількість студентів дозволяє викладачеві англійської мови приділяти їм більше часу. 

2. Тривалість і інтенсивність курсу 

Найчастіше щомісячна вартість тривалих курсів, які проходять онлайн, набагато менша за вартість коротких. Що провокує таку різницю? Той факт, що короткі онлайн - курси зазвичай проходять інтенсивніше – включають велику кількість занять протягом тижня, кожне заняття може тривати по 2 години. Тому вивчаючи питання, скільки коштують онлайн - курси англійської мови, обов'язково перевіряйте, скільки зустрічей на тиждень вони передбачають. 

3. Успішність і затребуваність мовної школи 

Школа, яка вкладає в рекламу дуже багато грошей, буде прагнути повернути вкладення підвищенням вартості занять. Тому навчання в найбільш розкручених навчальних закладах не завжди виправдане. З іншого боку, великі школи дорожать своєю репутацією. Якщо вам доступне онлайн - навчання, ви можете обрати будь-яку мовну школу, не прив'язуючись до локації. 

Хто вчив англійську онлайн: відгуки 

Відгуки є найбільш достовірним джерелом інформації про мовні курси. Люди, які вчили англійську, можуть залишати свої коментарі безпосередньо на сайті школи, а також на GoogleMaps, в соціальних мережах і на сайтах із відгуками. Ймовірно, люди, які вчили мову онлайн, знайдуться й у вашому оточенні. Розпитайте друзів про їхні враження і досягнення у вивченні англійської мови, щоб вибрати для себе ідеальну  школу. 

Світлана Федорчук


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?