Запишіться на курси англійської мови в Києві на літо

Якщо ви почали вивчати іноземну мову, фраза «повторення – мати навчання» має стати вашим життєвим кредо. У період літніх відпусток і канікул хочеться розслабитися і відкласти всі справи, пов'язані з навчанням і роботою. Тому мало хто замислюється про те, щоб записатися на курси англійської мови в Києві на літо. Який ще літній інтенсив англійської в Києві під час довгоочікуваного відпочинку? Якщо ви до того ж вивчали англійську протягом усього року. Але всі накопичені вами знання, яким би відповідальним і серйозним учнем ви не були, з часом збідніють і забудуться. Сівши за підручник після тривалої паузи, ви помітите, що багато чого не пам'ятаєте.

Вивчення англійської влітку – відмінний спосіб закріпити знання і підвищити свій рівень володіння мовою. Поки ви маєте в своєму розпорядженні велику кількість вільного часу – удосконалюйтеся. Курси англійської мови в Києві на літо особливо корисні для студентів, яких наступного року чекає навчання з новим і більш складним матеріалом. Переваги таких занять очевидні:

  • в максимально короткий термін ви прокачає свої скіли в англійській;
  • вивчите нові слова і фрази.

Вивчення англійської мови влітку – це навчання в невимушеній обстановці незалежно від того, відвідуєте ви індивідуальні літні курси англійської мови в Києві або групові. Якщо умови дозволятимуть, заняття навіть можна проводити на відкритому повітрі. На таких курсах ви заведете нові знайомства та отримаєте найкращі емоції.

Запишіться на курси англійської мови в Києві на літо

Вивчення англійської влітку – руйнуйте мовний бар'єр без зупинки

Літо – це не тільки час для відпочинку, а й шанс зробити те, що ви не встигли за минулий рік. Якщо ви студент, вам не треба відволікатися на інші дисципліни в навчальному закладі. Ви можете цілком присвятити себе англійській мові. Та й у викладачів з'являється більше вільного часу.

Вивчення англійської мови влітку – це часто інтерпретація того, як використовувати свої знання в англійській під час подорожей і спілкування з іноземними туристами. Ігрова або просто комунікативна форма занять допомагає засвоїти уроки і запам'ятати їх на все життя. До того ж, влітку ви можете витратити більше часу на повторення матеріалу за кожне заняття і займатися самостійно. І по закінченню трьох місяців ви з упевненістю зможете сказати, що вони не пройшли даремно!


Статті та огляди
Як швидко вивчити англійську, навчаючись самостійно або на курсах

Розглядаємо способи, як швидко вивчити англійську: що сповільнює та прискорює цей процес.

Самостійне вивчення англійської на EdTech платформі Booyya

Ми розповімо вам про справжню знахідку – онлайн-маркет курсів англійської за вашими інтересами Booyya.

Курси іноземних мов і критерії їх вибору

Яких послуг вам варто очікувати від курсів іноземних мов і як їх легко обрати?

Англійська для подорожей – лексика та поради з вивчення

Важливо зосередитися на меті, розробити план регулярних занять і визначити пріоритетні теми

Як обрати курси іноземної мови – покрокові рекомендації

Питання, як обрати курси іноземної мови, досить актуальне. Як підібрати оптимальний варіант серед розмаїття пропозицій?